• Ilmainen toimitus Saksassa alk. 100 €
  • Osta turvallisesti SSL-salauksella
  • hienovarainen lähetys
Julkaistuja kommentteja
Feromonit tiedotusvälineissä

Feromonien tehoa on esitelty seuraavissa medioissa: 20/20, Dateline, Penthouse, Playboy, Chic, Swank, Vogue, Omni, Discovery, Stern ja useat lääketieteelliset julkaisut, Berliner Zeitung, Berliner Morgenpost, McCall´s Magazine, CNN, Deutschen Apotheker-Zeitung, Max, Facts, Bild, tv-showt ja lehdet N.Y.Timesista L.A.Timesiin.


"....Nykyaikaiselle miehelle on jo olemassa markkinoilla parfyymeja kuten Contact18..." Vastaavaa naisille lupaa Desire 22.... Kokeileminen kannattaa! (Schweizer Zeitung Facts 11.09.1997)


"Myös ihminen rakastaa nenän kautta - Rakkaus ei ole mitään muuta kuin kemiallisten reaktioiden yhdistelmä" (Deutsche Apotheker-Zeitung 07.09.2000)


"Tuoksu ohjaa" "Tähän mennessä tunnetaan yli 50 feromonia..." (Deutsche Apotheker Zeitung 07.12.2000)


"VNO reagoi salamannopeasti jokaiseen feromonituoksahdukseen: Jo sekunnin kymmenestuhannesosan jälkeen ovat fysiologiset muutokset mitattavissa." (Der Stern 1996)


"Feromonit vaikuttavat ihmisten käyttäytymiseen alitajuisesti, naisia vetää puoleensa niiden tuoksu" (World Medicine)


..."Meidän tutkimuksiemme mukaan ihmiset voivat kommunikoida feromonien avustuksella", päättelevät tutkijat.... (Berliner Zeitung 13.03.1998)


"Eläimellistä menoa - salaperäiset aineet aiheuttavat ihmisissä halua ja rakkautta, seksiä ja sympatiaa..." (Der Stern 1996)


"Eikä naisen pää ja samalla nenä turhaan lepää halattaessa useimmiten lähellä miehen kainalokuoppaa....." (Der Stern 1996)


Lowell Ponte, entinen "eksoottisten aseiden" neuvonantaja, sanoi haastattelussa:" Äskettäin löydettyjen kemiallisten androstenonien käyttö tulisi kieltää - Kongressin pitäisi säätää laki, joka kieltää käyttämästä androstenonia siten, että se vaikuttaa äänestäjiin ja saa poliitikot näyttämään ystävällisemmiltä" (San Francisco Chronicle)


"Mikä ohjaa meitä rakkausasioissa? Molekyylit, sanoo tiede. Se on määritellyt nenän merkittävimmäksi rakkauselimeksi...." (Berliner Zeitung 6.6.1997)


"Tietyt tuoksut, niin kutsutut feromonit, ovat eläimillä tärkeässä roolissa tunnistus-ja varoitusmerkkeinä sekä seksuaalisina houkuttimina......" (Berliner Zeitung 25.03.1998)


"Naiset eivät voi haistaa sitä tietoisesti, se vaikuttaa alitajunnan kautta. Nainen pitää miestä puoleensavetävänä tietämättä miksi" (Lifestyle, Texas)


"Vasta äskettäin löydettiin ihmiseltä elin, joka eläimillä aistii seksuaalisia houkuttimia: vomeronasaalinen elin, kutsutaan myös nimellä J-elin. Se sijaitsee nenäkäytävässä..." (Facts 20.04.1995)


"..Feromonit voivat parantaa rakkauselämää, feromonit lähettävät alitajuisia viestejä vastakkaiselle sukupuolelle, joka kehittää romanttisia tunteita luonnollisella tavalla" (McCall´s Magazin)
 
"Seksi on kuin kemiallinen reaktio" (The Times)


"Naispuoliset henkilöt eivät ilmianna hedelmöittymisvalmiuttaan vain näkyvin signaalein..." "...vaan myös salaperäisillä houkutin- ja välittäjäaineilla, feromoneilla." (Facts 11.09.1997)


"Parfyymi, seksi korvan takana - Erityiset tuoksuaineet vaikuttavat ihmisten seksuaalisuuteen." (Facts 11.09.1997)


"Imartelevaa: Tietyt tuoksut voivat houkutella miehiä puoleensa kuin koiperhosia." (Facts 11.09.1997)

"Tuoksuja tutkiva Regina Maiworm Münsterin yliopiston psykologian laitokselta pystyi tekemänsä tutkimuksen perusteella osoittamaan, että mieshormoni androstenonin tuoksun vaikutuksen alaisina naiset arvioivat ne koemiehet vielä eroottisemmiksi, joita he jo aiemmin olivat pitäneet komeina....." (Facts 20.04.1995)