• Ilmainen toimitus Saksassa alk. 100 €
  • Osta turvallisesti SSL-salauksella
  • hienovarainen lähetys
Feromonitestit ihmisillä
Feromonitestit ihmisillä


1. Myyjät havaitsivat, että feromonit auttoivat heidän kanssakäymistään naisasiakkaiden kanssa. Vanhemmat ihmiset näyttävät nauttivan sen vaikutuksista ja tunnistavat hienoisia muutoksia toisten käyttäytymisessä heitä kohtaan.


2. Feromonit vaikuttivat siihen, mihin miehet ja naiset istuivat. Naisia houkuttelevat feromoneilla suihkutetut tuolit ja miehet puolestaan välttävät niitä. Huonekaluyritysten sanotaan käyttäneen sitä näyttelytiloissaan kiinnittääkseen asiakkaiden huomion huonosti kauppaansa tekeviin huonekaluihin. Miehet käyttävät feromoneja saadakseen lisää kunnioitusta ja vaikuttaakseen hallitsevammilta tai uhkaavammilta.


3. Riippumattomat tutkijat ovat osoittaneet, että naiset valitsevat 10 tuolin rivistä useimmiten ne tuolit, joihin on suihkutettu feromoneja. Vaikuttaa siltä, ​​että käsitellyt tuolit houkuttelevat naisia alitajuisesti ja he näkevät ne jonkinlaisena turvapaikkana.


4. Tämä koe toistettiin onnistuneesti puhelinkopeissa, jolloin havaittiin, että naiset eivät ainoastaan käyttäneet suihkutettuja puhelinkoppeja useammin, mutta myös keskimääräinen puhelunkesto kasvoi. Molemmissa kokeissa miehet reagoivat päinvastaisesti. He välttivät sekä suihkutettuja tuoleja että puhelinkoppeja. Oletettavasti he haluavat välttää aluetta, jonka on jo merkinnyt joku heitä vahvempi.


5. Eräässä kokeessa ryhmälle kerrottiin, että tarkoituksena oli selvittää miten kaasunaamarin pitämisen aiheuttama stressi vaikuttaisi heidän tekemiinsä päätöksiin. Kun heillä oli naamarit kasvoillaan, heille näytettiin valokuvia naisista, miehistä, eläimistä, puista ja rakennuksista ja heitä pyydettiin arvioimaan niitä arvoasteikolla aggressiivinen / passiivinen, viehättävä / vastenmielinen, ystävällinen / epäystävällinen jne. Heidät kaikki testattiin toisen kerran kahden viikon tauon jälkeen. Heille ei kerrottu, että yhdellä testikerralla naamariin oli suihkutettu pieniä määriä feromoneja. Molemmilla kerroilla heille näytettiin täsmälleen samat kuvat, ja heidän päätöksensä muuttuivat androstenolin vaikutuksesta. Rakennusten ja puiden arviointi ei juurikaan muuttunut. Eläimet arvioitiin karkeammiksi, vaikeammin arvioitaviksi, mutta ihmisvalokuvien erot olivat sitäkin merkittävämpiä. Sekä miehet että naiset arvioitiin herkemmiksi, paremmiksi, älykkäämmiksi, puoleensavetävämmiksi, lämpimämmiksi, ystävällisemmiksi ja luotettavammiksi.


6. Feromonien suihkutus muistutuskirjeisiin velkojen perinnässä on jopa patentoitu. Muistutuksilla on luonnostaan uhkaava vaikutus. Suihkutetut kirjeet maksettiin useammin ja hieman nopeammin. Alitajunnan tasolla kirjeestä ilmeni, että sen lähettäjä oli hallitseva, aggressiivinen ja määrätietoinen. Punaisen musteen hajullinen vastine.

 

Takaisin