• Ilmainen toimitus Saksassa alk. 100 €
  • Osta turvallisesti SSL-salauksella
  • hienovarainen lähetys
Tietämisen arvoista feromoneista
Rakkauden houkuttimet

Lockstoffe Bild
Feromonit ovat seksuaalisia houkuttimia, joita erittävät kaikki hyönteiset ja eläimet, myös ihminen, houkutellakseen vastakkaista sukupuolta. Feromonit ohjaavat suurelta osin hyönteisten ja eläinten seksuaalista käyttäytymistä ja se aistitaan oman elimen, nenäkäytävässä sijaitsevan vomeronasaalisen elimen (VNO) kautta. Ne ovat näkymättömiä, hajuttomia ja vaikuttavat siksi alitajuisesti. Nimi feromoni tulee kreikasta ja tarkoittaa "kiihotuksen kantajaa." Viljelijät ovat käyttäneet feromoneja jo vuosia lehmien ja sonnien pariutumisen edistämiseksi.
 

vno

Pienetkin määrät aiheuttavat sekunnin murto-osassa VNO:n kautta ärsykkeen aivoissa.

 
Näin käytät parfyymeja

Deodoranttien ja pillerin käyttö näyttää tulleen luonnollisten feromonitoimintojemme tielle. Feromonituotteet on parasta levittää luonnonkuituihin, mukaan lukien paperiin. Tämä ei tarkoita, ettet voisi käyttää niitä ihollasi, mutta ne eivät kestä yhtä kauan. Bakteerit hyökkäävät niiden kimppuun samalla tavalla kuin normaaliin hikeen. Paperilla riittää yksi suihkaus ja se kestää jopa 100 päivää. Luonnonkuiduista ne voidaan poistaa täysin vain kuivapesussa. Ne ovat veteenliukenemattomia. Vaatteissa käytettäessä riittää kolmesta viiteen suihkausta ja parhaat käyttöalueet ovat kaulukset, hihat, solmio, jne. Yksi asiakkaistamme suihkuttaa koko vaatekaappinsa ja sulkee sitten oven - erittäin tehokas menetelmä.
 
Tuoksujen vaikutus tietyissä asiayhteyksissä

Tuoksun vaikutus meihin riippuu hyvin paljon siitä miten se meille tarjotaan. Jos vaeltaisit metsässä eksyneenä, kylmäisenä, märkänä ja nälkäisenä, olisi palavan puun haju erittäin ilahduttava. Kulkisit savun suuntaan ja toivoisit lämpöä, ehkä jopa ruokaa. Teatteriesityksen aikana puolestaan palavan puun haju voisi todennäköisesti laukaista paniikin. Kun lempeä, huolehtiva mies kiltteytensä lisäksi kantaa myös "alueensa puolustajan" hajua, pitävät naiset häntä entistä houkuttelevampana. Alitajuisesti välitetty viesti kuuluu: Tämä mies tuottaa vahvoja jälkeläisiä ja voi huolehtia perheestään ja suojella sitä. Tämä toimii samoin kuin eläinmaailmassa, missä kumppani valitaan voiman ja elinvoiman perusteella. Luonnostaan aggressiivinen ja uhkaava hahmo näyttää vielä paljon pelottavammalta, jos tämä tuoksu antaa lisäpainoa hänen sanoilleen.
 
Erot kilpailijoihin
Kilpailijan varoitukset tuotteidemme tehottomuudesta ovat täysin perusteettomia. Kaikki tuntemamme feromoniparfyymien valmistajat käyttävät vain synteettisesti valmistettuja (edullisia!) ihmisferomoneja, joita ihmishiessä on pikogrammoja. Kilpailijat mainostavat näennäisesti parempia "synteettisesti valmistettuja ihmisferomoneja" (kukapa niitä ei käyttäisi?) kahdella patentilla. Heidän eau de toilettensa vaikutus ei kuitenkaan suuntaa vastakkaiseen sukupuoleen vaan omaan mielialaan. Sen pitäisi tuoda kantajalleen "kiihkoa muistuttava" kevyt ja aistillinen olotila, saattaa hänet niin sanotusti toiseen "ulottuvuuteen". Meidän on annettava teidän, asiakkaidemme, päättää mikä strategia herättää parhaiten naisten alitajuisen paritteluvaiston: mielikuva "oikeasti" estonsa menettäneestä " vain osittain täysijärkisestä" miehestä vai tiedostamattomat alitajuiset signaalit voimasta ja hallinnasta sekä hedelmällisyydestä.

 

Takaisin