Manestys naisille 50ml feromoniparfyymi
  • Ilmainen toimitus Saksassa alk. 100 €
  • Osta turvallisesti SSL-salauksella
  • hienovarainen lähetys
Manestys naisille 50ml feromoniparfyymi

Manestys naisille 50ml feromoniparfyymi

Maailmanlaajuinen uutuus: Moderni tuoksu, jossa on luonnon omia ja synteettisesti valmistettuja feromoneja

Lifestyle -tuote jokapäiväiseen käyttöön.

Tiivistetyt synteettiset ihmisferomonit (rakkauden houkuttimet), yhdistettynä ainutlaatuiseen feminiiniseen tuoksuun, joka on saatu useista korkealaatuisista luonnon feromoneista (eteeriset öljyt), tuovat henkäyksen vastustamatonta eleganssia ja räiskyvää erotiikkaa.

Manestys naisille korostaa naisellisuuttaasi ja kasvattaa samalla seksuaalista karismaasi ja vetovoimaasi. Tämä tyylikäs parfyymi ilmentää miehille myötätuntoa ja luottamusta.
Erityisesti toimivat keholle ominaiset tuoksut viestittävät miessukupuolelle sosiaalisuudesta ja poistavat estoja. Menesty treffeillä, juhlissa ja työssä.
Jos olet jo löytänyt oikean kumppanin, virkistä Manestyksen avulla suhdettasi ja vahvista avioliittosi harmoniaa.

Tämän uudenaikaisen feromoniparfyymin kehitimme yhteistyössä yhden Saksan menestyksekkäimmistä parfymisteista kanssa. Hän on kehittänyt muun muassa parfyymeja maailmankuuluille laulajille ja tähdille.

 Pullo tiivistettyä Eau de Parfumia 50 ml kaksi kertaa enemmän tiivistetty kuin eau de toilette, joten erittäin taloudellinen.

Sisältää:
kopuliinia, androstenolia, estratetraneolia
jasmiinia (nostaa mielialaa, poistaa tukoksia, kiihottaa sukuviettiä)patsulia (avaa portit alitajuntaan ja aisteihin. Välittää tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunteita)anista (virittää optimismia)kanelia (tuo lämpöä ja turvallisuutta, kannustaa rentoutumaan, irroittautumaan ja unelmoimaan, kiihottaa sukuviettiä)fenkolia (voi vahvistaa psyykettä, yhdistää ja rohkaisee. Rohkaisee emotionaalisesti kylmiä ihmisiä avautumaan)lumikellopuuta (virittää positiivisuutta)
50 ml pullo

0 Arviot

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

0 / 5 tähteä!

Kirjoita arvio
Tilaa se
Hinta:
46,50 EUR
[sis. ALV plus Toimitusmaksu ]
100ml = 97,90 EUR
Varastossa. Toimitusaika 3 - 7päivää.
Määrä:
Paras hintatakuu
Mistä tahansa muualta Internetistä et saa tuotteita halvemmalla kuin kanssamme .
Pitäisikö sinun maksaa vielä. Jos olet löytänyt tilauksesi toiselta jälleenmyyjältä halvemmalla kolme päivää tilauksen tekemisen jälkeen, hyvitämme erot.
Huomaamaton toimitus
Paketit lähetetään täysin hienovaraisesti, jotta et voi kertoa sisältöä ulkopuolelta.