Ulos » Manestys » naisille

Manestys naisille 50ml feromoniparfyymi

nyt vain 46,50 EUR
(Perushinta: 93,00 EUR/100 ml)
[sis. ALV plus Toimitusmaksu ]
Toimitusaika: Toimitusaika: toimitettavissa välittömästi toimitettavissa välittömästi
-
+

 • Manestys naisille 50ml feromoniparfyymi

  Maailmanlaajuinen uutuus: Moderni tuoksu, jossa on luonnon omia ja synteettisesti valmistettuja feromoneja

  Lifestyle -tuote jokapäiväiseen käyttöön.

  Tiivistetyt synteettiset ihmisferomonit (rakkauden houkuttimet), yhdistettynä ainutlaatuiseen feminiiniseen tuoksuun, joka on saatu useista korkealaatuisista luonnon feromoneista (eteeriset öljyt), tuovat henkäyksen vastustamatonta eleganssia ja räiskyvää erotiikkaa.

  Manestys naisille korostaa naisellisuuttaasi ja kasvattaa samalla seksuaalista karismaasi ja vetovoimaasi. Tämä tyylikäs parfyymi ilmentää miehille myötätuntoa ja luottamusta.
  Erityisesti toimivat keholle ominaiset tuoksut viestittävät miessukupuolelle sosiaalisuudesta ja poistavat estoja. Menesty treffeillä, juhlissa ja työssä.
  Jos olet jo löytänyt oikean kumppanin, virkistä Manestyksen avulla suhdettasi ja vahvista avioliittosi harmoniaa.

  Tämän uudenaikaisen feromoniparfyymin kehitimme yhteistyössä yhden Saksan menestyksekkäimmistä parfymisteista kanssa. Hän on kehittänyt muun muassa parfyymeja maailmankuuluille laulajille ja tähdille.

   Pullo tiivistettyä Eau de Parfumia 50 ml kaksi kertaa enemmän tiivistetty kuin eau de toilette, joten erittäin taloudellinen.

  Sisältää:
  kopuliinia, androstenolia, estratetraneolia
  jasmiinia (nostaa mielialaa, poistaa tukoksia, kiihottaa sukuviettiä)patsulia (avaa portit alitajuntaan ja aisteihin. Välittää tyytyväisyyden ja turvallisuuden tunteita)anista (virittää optimismia)kanelia (tuo lämpöä ja turvallisuutta, kannustaa rentoutumaan, irroittautumaan ja unelmoimaan, kiihottaa sukuviettiä)fenkolia (voi vahvistaa psyykettä, yhdistää ja rohkaisee. Rohkaisee emotionaalisesti kylmiä ihmisiä avautumaan)lumikellopuuta (virittää positiivisuutta)
  50 ml pullo

 • Paras hintatakuu
  Mistä tahansa muualta Internetistä et saa tuotteita halvemmalla kuin kanssamme .
  Pitäisikö sinun maksaa vielä. Jos olet löytänyt tilauksesi toiselta jälleenmyyjältä halvemmalla kolme päivää tilauksen tekemisen jälkeen, hyvitämme erot.
  Huomaamaton toimitus
  Paketit lähetetään täysin hienovaraisesti, jotta et voi kertoa sisältöä ulkopuolelta.
 • Arviot
  Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita. Kirjoita arvio
Yli 100,00 EUR arvoiset tilaukset toimitamme Finland maksutta!