• Ilmainen toimitus Saksassa alk. 100 €
  • Osta turvallisesti SSL-salauksella
  • hienovarainen lähetys
Keitä me olemme
Tervetuloa feromoni-nettikauppaamme!

 

Yrityksemme on tehnyt feromonikauppaa jo vuodesta 2000 Saksassa (www.pheromone.de). Muita maita seurasi vuosien kuluessa (www.pheromone.at, www.pheromone.ch, pheromone.li).
Me olemme Saksassa emmekä piiloudu postilokero-osoitteen taakse ulkomaille.

Kaupastamme löydät noin 120 feromoniparfyymia, joista suurin osa on pysyvästi saatavilla. Suuri kansainvälisten toimittajien määrä, suuret ostomäärät ja tehokas käyttökustannusten alentaminen antavat meille mahdollisuuden tarjota feromoniparfyymeja edullisesti.

Asiakkaamme arvostavat kuitenkin paitsi edullisia hintoja, myös ammattitaitoista asiakaspalvelua ja hyviä palveluja. Uskomme, että menestys perustuu asiakkaidemme luottamukseen ja tyytyväisyyteen. Siksi arvostamme ammattimaisuutta ja kohteliaisuutta kosketuksessa asiakkaiden kanssa. Jatkuva asiakastyytyväisyys on meille tärkeämpää kuin nopea voitto.

Pääkauppamme Pheromone.de on Trusted Shops-sertifioitu. Trusted Shops on johtava nettikauppojen sertifikaatti Euroopassa ja se tarjoaa ostosportaalin ja ostajan kuluttajansuojan. Trusted Shops-sertifiointimme merkitsee sinulle 100 % turvallisuutta ostaessasi parfyymeja.

Toimitamme feromonit täysin turvallisesti ja huomaamattomasti. Käytämme neutraalia lähettäjätietoa ilman mitään viittausta lähetyksen sisältöön. Kukaan ei voi tunnistaa ulkopuolelta, mitä paketissa on!

Koska toimimme myös tukkuliikkeenä, meillä on monia tuotteita varastossa myös suuria määriä.


Toivotamme sinulle mukavia ostoshetkiä nettikaupassamme!

Sinun feromoni24.com -tiimisi